Thursday, October 1, 2009

whose aka my_swamp in BloogerStar...

# nak blog anda dipamerkan seperti blog whose aka my_swamp? sila submit entri anda di dbloggerstar..

whose akan beri sedikit step2 biar mudah untuk anda submitnya...
  1. masuk blog dbloggerstar..
  2. klik pada perkataan Please read condition before join BLOGGERSTAR.
  3. tampal BANNER di blog kamu...
  4. kemudian baru la SUBMIT BLOG blog kamu...dan kemudian tunggula hasilnya....
  5. korang nampak tak blog whose terpampang dalam tu?tak nampak?buka mata luas2 tau...baru nampak...huhu
p/s : masa nak submit tu memang sangat lama...whose tunggu punya tunggu tapi macam tak tersubmit...namun tah macam mana blog whose terpampang jua di dbloggerstar.. hehe..selamat mencuba.

5 comments:

fb said...

Nak cube!

Anonymous said...

best ke?

ZARA 札拉 said...

hehehe~

teringin juga daku~

=)

azuan said...

dah cube kot..

Nazz said...

He he.. aku nak test lar..

Followers

Follow by Email

Ini Link saya

belog saya

Popular Posts

FEEDJIT Live Traffic Feed