Friday, September 25, 2009

Youtube ? menakjubkan... gempak..

jika sebelum ini whose ada paparkan mengenai 'masalah yang dihadapi google'...kali ni whose nak berkongsi mengenai sesuatu yang sangat menarik di youtube....whose tak tahulah sama ada blogger2 sudah mengetahui atau belum...

YouTube

tapi whose gerenti sapa yang melihatnya akan merasakan sesuatu kelainan dari yang sebelumnya....apa yang akan anda saksikan di youtube ini memang berbeza dan tiada yang sama dengannya...

whose sangat tertarik dengan apa yang dibuat...memang tak sangka dapat wat macam tu...:puteh_12:

itulah zaman teknologi sekarang, apa-apa je pun boleh buat...tanpa membuang masa lagi whose ingin mengajak kawan-kawan untuk sama-sama melihatnya...sila ikut link di bawah untuk melihatnya...mesti tengok sampai habis tau...

Youtube ? menakjubkan... gempak..

p/s : untuk melihat kesan yang lebih menakjubkan, sila gunakan Firefox edisi terbaharu...whose risau kalau guna yang lama tak dapat pulak kamu-kamu nak melihatnya...:puteh_19:
Post a Comment

Followers

Follow by Email

Ini Link saya

belog saya

Popular Posts

FEEDJIT Live Traffic Feed