Monday, September 7, 2009

Berapa nilai blog anda?

baru-baru ini whose telah melayari sebuah laman web yang boleh menilai harga bagi sesebuah laman web....

whose pun taip lain laman blog whose dalam tempat yang disediakan...


selepas itu terpampang la nilai blog whose...rupanya blog whose nie ada gak nilainya...hehe...ingatkan xde nilai langsung...:puteh_23:

nak tengok nilainya...
macam mana?rakan-rakan blog agak2nya takkan xnak tau kut nilai harga untuk blog korang...hehe..

whose sediakan link untuk ke sana kat bawah...:puteh_7:

jangan malu, jangan segan... sila tekan link : Nilai blog anda

23 comments:

~♥ cik intan® said...

Intanurulfateha.blogspot.com

Valuation RM 10,766.91

.byk gak~
.nk gadai lah cmni ;p

dee sygg said...

neh nga ta puas haty neh .
asl value rupiah pulak .
heee!
cm ne eyy whoose tuka value RM pulak ?
taci-taci . hurmmm . :(

zety said...

my own sikit je la..;(
sedih.anyway thanks;)

Anonymous said...

alahai sikit jer.. Theycallmepanjang.blogspot.com Valuation $2,961.8

sabah2u said...

aku dah try byk kali duit rupiah yg keluar bknnya duit RM

Eazy Izzuddin said...

uish nk cube neh
jp2...


jeng3x
Eazy-izzuddin.blogspot.com Valuation RM 12,651.73

uish
byk juge
;)

Anonymous said...

Sweet-ants.blogspot.com Valuation $2,855
haha...byk ke sket ek??

Mokde said...

3ribu lebih sikit jer, ni kena buat pembaharuan

Farhana said...

Kah kah kah.. Lorrr.. Kok gue datangnya dari Indonesia.. Huhu.. Takpe laa.. Layanzzzzz.. Hik hik.. Boleh brcuti di bandung ni.. Tak pun bali.. Hahaha.. =p

Felicia F. Ramzi said...

nanti nak try...then i'll let you know...hehe thanks!

Felicia F. Ramzi said...

ha cepat tak..ahaha i'm back and dah try value..mine is..

RM 19,014.09

hmm boleh jual tak..hehehe..

saya nak buat ini sebagai post saya hari ni yeee..thanks!

a-m-i-r said...

$2k++ je?haha..kne wat pembaharuan nih..

capeeq said...

tak tau per pun.. saja nk btanya kabar... hai!!

جوليا ترميدي said...

salam, sama la. sy pun kluar duit Rp. huh. mcmane nk tukar ke RM eh?

kalo xleh, xpela. nilai Rp blog saya ialah. jeng jeng.

Rp 13.67 Juta

ezany said...

Ezanyempires.blogspot.com Valuation $15,582.3

kalau jual bleh dpt duit tak ni..

mello said...

alah, jgn la serius sgt.. site tu just for fun only..bkn btol2 pn.. dh try pn taip url blog kt situ.. dia ckp daily page view & daily visitors kurang drpd 10..of course la tak betol.. lpas tu ckp blog mello's popular kt united states..mcm lawak la pulak..lpas lpas tu ckp mello dh ber blog sejak Julai 2000 pdahal yg btolnya tahun ni br,2009.. ke sy yg salah? kakaka

Dj Epoi said...

sALAM,,,,

Gua nyer 14,000 henggit lebih weih heehhehehehe

Tq arrr atas link ini...s

Anonymous said...

ni atie nye..
$3,730.8
nk tebus cenggene plak ?
hahaha~
nk cr duit raya nih..

Kembali Berlari said...

kembaliberlari.blogspot.com valuation..

$3,691.2

Uish lagi mahal dari baju raya aku

;p

Bitter Sweet said...

RM akan kuar ikut kepopularan eh, ada satu blog yg aku sll follow tu..reger dia rm112k lebih..gilerr

ASSILA. said...

wahh,
menarik. ;DD
btw baru 3 ribu lebey.
sket ajee. (:

thanxs said...

aq dpt skit jerk.
$3,496.8

kne brusaha lebih nie.

Ja a B r a i n s t o r m said...

hahah.. aku suka yang ni..

neway aku nye dalam $3k..

Followers

Follow by Email

Ini Link saya

belog saya

Popular Posts

FEEDJIT Live Traffic Feed