Friday, September 4, 2009

Google Bermasalah ? Bankrap ?

pada suatu hari rakan whose telah bercerita tentang sebuah berita yang agak menggemparkan...
nak tau apa? dia cakap google dah bankrap!!!:phonecry:

tercengang whose bila dapat tau perkara tersebut....dalam hati whose cuma dapat berkata, syarikat besar seperti google pun xdapat lari dari kemelut krisis ekonomi...

whose tanya la mana buktinya.....

rakan whose ni pun terus buka internet dan tunjuk bukti...

ternganga whose dibuatnya...nak tengok buktinya???

rakan whose cuba nak search guna google...tiba2 ada sesuatu berlaku....

nak tau tak??? sila la buka link ini : google gravity

Amacam?dah percaya??????:look:

# kalau guna Firefox lebih nampak buktinya...dan untuk internet yang perlahan kena tunggu lama sikit baru nampak buktinya...

14 comments:

Ery Farieha said...

hahahhahahaa
adeeyyy kelaka ler..

Cayril Ikhwan said...

gan la camtu...kesian uncle google kalu dia bankrap..uncle la tempat ku numpang kaseh gan ..mencari sumber ilham ku

Juwairiyah Jamaludin said...

huhuhu.. ade2 je..

maslemon said...

buat lawak ke ni?...

Anonymous said...

haha pelik jugak mule2 bukak xde pe2 tbe2 dia jd cam tu lak..pening2

a-m-i-r said...

chess....terpedaya...

ezany said...

kesian google jd camtu..

Fina said...

hahaha nak buat lawak ye? :P Tq u made my day :)

Faarihin said...

pergh.. menjadi aje... mule2 cam caye.. bile tgk link.. sah2 tipu je.. huhuhu.. (^__^)

Naz said...

hahahaha... ko ni... :p

I - s Y a said...

cis huhu..sabau je.

Aliza said...

tak nak klik lah..baca komen pon dah tau u loyar buruk ekkkk...

saffa said...

Ceyh! Hahaha. Saffa ingatkan nanti apa lah.. CREATIVE giler. Ingat apa lah trick dia.

f|rd4szLer said...

cayalah! cool beb

Followers

Follow by Email

Ini Link saya

belog saya

Popular Posts

FEEDJIT Live Traffic Feed