Sunday, October 4, 2009

Mudahnya dapat duit......

musim perayaan sudah tentunya banyak rumah terbuka yang diadakan...

whose tidak melepaskan peluang untuk memberi peluang kepada perut whose yang kelaparan...

sedang whose menikmati hidangan yang enak lagi menyelerakan, whose telah disapa oleh seorang kenalan lama...

kami bercerita panjang....tetiba dia buka cerita tentang blog.. terus dia perkenalkan pasal satu laman web yang boleh memberi duit...terpegun whose dengar...

nampak tak gambar kat atas? inilah laman web yang akan memberikan ganjaran berbentuk wang ringgit kepada sesiapa yang menjawab survey di dalamnya.. mudah kan?

whose baru dapat rm0.70...hehe... baru sikit...yela baru wat...pas balik dari umh terbuka tadi terus try..memang sah tak tipu...apa lagi...whose akan cuba untuk terus melipat gandakan lagi jumlah tersebut !!!

Nak join tak ? tekan link ni ... youthsays
Post a Comment

Followers

Follow by Email

Ini Link saya

belog saya

Popular Posts

FEEDJIT Live Traffic Feed