Saturday, October 10, 2009

Stop Motion video in Youtube

xdapat whose nak update blog ini secara kerap adalah kerana whose takde connection yang betul2 stabil...dengan mengharapkan wireless free sahaja la harapan whose untuk mengemaskini blog..
:puteh_21:

mujurlah ada, daripada xde langsung lagi la perit....

whose nak berkongsi ngan anda semua tentang stop motian video...tak tahulah rakan2 blogger pernah tengok ke tak...tapi bagi whose, inilah pertama kali whose melihatnya...layan beb...

Jom intai....
dalam ni kita akan lihat pelbagai aksi..hehe...bukan 18sx k...untuk tontonan umum sahaja...seisi keluarga leh nengok...



amacam...okey tak?:puteh_1:

yang penting layan sampai abis k....

p/s : bagi sesiapa yang xdapt buka sila ikut link di bawah -------

Her Morning Elegance / Oren Lavie

berikan komen sikit..hehe...whose nak tau gak pandangan anda tentang video stop motion nie...
:puteh_17:
Post a Comment

Followers

Follow by Email

Ini Link saya

belog saya

Popular Posts

FEEDJIT Live Traffic Feed