Saturday, August 29, 2009

Apple iPhone 3GS (worth RM2500) percuma !

Percaya atau tidak zaman skg pun masih ada yang free...
orang kata kalau masuk tandas pun kena bayar inikan kalau handphone...mana mungkin orang akan bagi free kat kita...Ini gambarnya....

Percuma

Tapi itulah kenyataannya...
Untuk dapatkannya kenala berusaha...whose ada senaraikan langkah2 yang perlu korang buat...
1. Korang semua masuklah ke website exabytes..diorang ada wat contest sempena dgn Sambutan Kemerdekaan ke 52..

2. Isilah form yang ada kat page tu :


##jangan lupa letak Referrer's Email husni12@gmail.com ##

3. untuk perhatian semua, Referrer's Email merupakan perkara yang penting untuk diisikan...kalau korang silap, penyertaan korang tidak akan diterima..so, isi betul2 tau...hehe...

4. address e-mail whose perlu di taip semula di kotak Referrer's email...takleh copy and paste...kalau tak dia akan jadi invalid email...:puteh_29:

5. selepas semuanya telah diisikan korang akan dapat e-mail dari penganjur..so ikut link yang diberikan...mereka akan bagi code untuk ditampal di blog korang...then copy code yang diorang bagi ke dalam edit HTML..contoh kalau guna blogspot...


6. code yang telah korang dapat letakkan seperti contoh di bawah :


7. Pastu korang tengok ada benda alah ni kat blog korang..maknanya dah settle dah..


8. ingat tau referrer's email adalah husni12@gmail.com. Nak tau sebab nya ? sebabnya adalah jika anda adalah pemenangya...whose sebagai referrer turut akan mendapat hadiah..so,adil kan..hehe..ada pape masalah gtau kat whose k....

Selamat Mencuba !!!!:puteh_27:
Post a Comment

Followers

Follow by Email

Ini Link saya

belog saya

Popular Posts

FEEDJIT Live Traffic Feed