Wednesday, August 26, 2009

Filem Pendek Buatan Malaysia Kita !

baru-baru ini whose ada melihat sebuah rancangan di televisyen yang membicarakan tentang filem pendek...whose jadi tertarik kerana setiap daripada sedutan yang ditunjukkan memaparkan pelakon yang sangat hebat...

Nak tau sapa pelakonnya ???? cuba tengok gambar-gambar di bawah....

release 21 Aug 2009

release 9 Sep 2009

release 14 Sep 2009

Amacam...teruja tak nak tengok macam mana tokoh-tokoh di atas beraksi di depan kamera...nak tahu tajuk filem kena la layari laman web ini. 15MALAYSIA....

kat laman web pelbagai aktiviti boleh dibuat...antara menonton filem pendek secara percuma, muat turun dengan percuma, boleh memberikan komen yang pedas mahupun yang manis dan yang paling penting dapat melihat tokoh-tokoh tempatan beraksi dalam filem ini...

setakat ini daripada 15 filem yang ada...cuma 5 yang baru ditayangkan...jadi nak tengok filem-filem yang seterusya kenala sabar...almaklumla, bulan puasa...dorang saje nak test tahap kesabaran kita...hehe...

di bawah whose ada sediakan beberapa link untuk sesapa yang ingin menonton...selamat menonton....free je...jangan risau pasal bayaran...huhu


kalau tak dapat bukak sila tekan link ini : the tree


kalau tak dapat bukak sila tekan link ini : potong saga



Selamat berpuasa dan selamat beramal !!!!

Filem Pendek Buatan Malaysia : 15Malaysia
Post a Comment

Followers

Follow by Email

Ini Link saya

belog saya

Popular Posts

FEEDJIT Live Traffic Feed