Saturday, March 7, 2009

korang Rumah apa ??? kayu ker batu?

sebenarnya tajuk kat atas xde kaitan pun ngan apa yang whose nak tulis nie...hehe..sje pilih tajuk tu...
Tempat whose belajar baru jer melangsungkan Hari Sukan Khamis lepas bersamaan dgn 5hb Mac di Stadium Negara...Stadium Bukit Jalil...bestnyer dapat buat di situ..memetik kata perasmi untuk kejohanan Sukan Tahunan tempat whose belajar sekarang nie 'Bukan semua orang dapat melangkah dah beraksi di Stadium Utama Negara kita Malaysia'...sebab itu whose rasa bangga sangat bila beliau berkata sedemikian...

ditakdirkan tatkala whose mendaftarkan diri ditempat belajar skrg, whose dimasukkan ke dalam rumah Biru....

dulu whose di sekolah menengah sempat memasuki dua buah rumah sukan iaitu rumah biru dan merah...

zaman sekolah rendah pula whose rumah merah sejak tahun 1 sehingga tahun 6..

Di bawah whose buat senarai ringkas :

sekolah rendah (tahun 1-6) = rumah merah
sekolah menengah (tingkatan 1-4)= rumah biru
sekolah menengah (tingkatan 5) = rumah merah
universiti = rumah biru

Rumah sukan yang whose sayang ialah rumah merah....:32:

Macam mana ngan korang...dulu korang rumah apa?rumah sukan kesayangan korang apa erk?gtau la kat whose....

10 comments:

nurain said...

huu..

aku dr darjah 1..sampai tingkatan 5..

umah biru

p plaing besh mase kat shahpekan, umah biru(murad) xpenah xdpat juara.

glory glory!

p/s: sempat sukantara dpat 8 point..uiks..suke2

Anonymous said...

aku dulu rumah merah mase skolah rendah
and hijau mase sekolah menengah,
tapi takde pon mase university nih.
-_-

najwa_hamali said...

salam..
najwa dulu di sek rendah rumah hijau..tiap2 tahun menang..

bila sek men rumah kuning..lepas najwa kuar sek baru lah menang..huhuh

amirul said...

Salam Whose,
Aku dulu dr sek ren smpailah men. rumah kuning je dpat... Kuning tu RAJA beb... hehe

hysMan.. said...

Salam whose..
dari sekolah rendah sampai ler menengah RUMAH BIRU.. (LEKIR)

patutlah perangai aku ni pon asek cool je ek...KEHKEHKEH..

tapi memenjang dapat no 2 je,yg menang no 1 selalu umah merah (JEBAT)..
penghuninya pon suka men rasuah mmg patut boleh menang..heheeee...

Fatin said...

huhu~ fatin sejak skolah rendah sampai lah ke F5 asik la umah merah~ sampai naik minat ke kaler merah... tp merah bukan la my 1st feberet kaler :P

AKURO SAN said...

salam....
saya, masa kat sekolh rendah, rumah merah-Panglima.
skolah menengah, rumah biru-Laksamana.
sekolah teknik, rumah merah balik... - Satria.

rumah paling sayang, rumah biru la... klu time merentas desa, saya adalah salah sorang yg akan bagi 'mata' utk rumah.. hehe...

zimie said...

hai whose..
amboi..amik semangat sukan kat BUKIT JALIL je nampak post kali ni..
bape emas whose dpt wktu sukan kat stadium nasional aritu?

zimie skola rndh umah biru..
skola men pun umah biru..
msuk alam pengajian tinggi ni, ada lg umah..
tp umah merah...
da 3 tahun berturut2 umah merah (PAHLAWAN) menang
thn ni Zimie mnyumbang 3 pingat iaitu 1 emas dan 2 perak..
hehehe..

capiq IB said...

Sayer syg rumah biru sbb rumah birulh rumah ptama sayer tme skolah rndah dulu. kira mcm chenta pndang ptama la kot.. wahaha...

SF . sMiLe (: said...

mse sekolah rendah dlu rumah hijau..
& mse skolah menengah dpt rumah merah :)
iluv both :D

Followers

Follow by Email

Ini Link saya

belog saya

Popular Posts

FEEDJIT Live Traffic Feed