Sunday, March 1, 2009

Korea ??? Mereka saudara kita juga !!!

Bile kite tgk cite korea kita nak jadi macam korea...

Tapi orang korea plak yang pilih nak jadi Muslim...kita boleh lihat mereke mengucap kalimah syahadah...solat tak kira di mana...hatta di dalam air sekalipun...whose tabik betul kat mereka...semoga mereka sentiasa berada dalam Hidayah Allah hendaknya...
:108:
pilihan di tangan kita...whose bersyukur dilahirkan sebagai seorang Muslim....anda bagaimana?

Untuk melihat video : Sila Klik Butang Play di Bawah...


p/s : whose memperoleh maklumat ini daripada seorang kawan melalui e-mail....whose pun layan gak nak tengok cite korea...hehe..

Kalau ada sesapa tak dapat buka sila terus ke link ini : 37 Korean Troops Convert To ISLAM
Post a Comment

Followers

Follow by Email

Ini Link saya

belog saya

Popular Posts

FEEDJIT Live Traffic Feed