Sunday, March 1, 2009

Korea ??? Mereka saudara kita juga !!!

Bile kite tgk cite korea kita nak jadi macam korea...

Tapi orang korea plak yang pilih nak jadi Muslim...kita boleh lihat mereke mengucap kalimah syahadah...solat tak kira di mana...hatta di dalam air sekalipun...whose tabik betul kat mereka...semoga mereka sentiasa berada dalam Hidayah Allah hendaknya...
:108:
pilihan di tangan kita...whose bersyukur dilahirkan sebagai seorang Muslim....anda bagaimana?

Untuk melihat video : Sila Klik Butang Play di Bawah...


p/s : whose memperoleh maklumat ini daripada seorang kawan melalui e-mail....whose pun layan gak nak tengok cite korea...hehe..

Kalau ada sesapa tak dapat buka sila terus ke link ini : 37 Korean Troops Convert To ISLAM

18 comments:

AKURO SAN said...

Alhamdulillah... syukur...

ab geldofg said...

islam bukn agama org melayu je....ada sb allah islamkan org melayu

zimie said...

whose...nape awak ni?
nape perlu post pasal korea ni?
terguris hati Zimie tau
Zimie terlalu rindukan saudara-mara Zimie di Seoul dan Namwon...

nurain said...

huu..

insaf~

iza iziana hasan said...

bestt..... =)

fezaL Mohd said...

amin hendaknya.
blog nih byk input berguna.

ilmiah gitu taniah kepada anda.
;)

Naz said...

aku juga bersyukur... Alhamdulillah

hysMan.. said...

aku pun bersyukur gak.....
Alhamdulillah.....
moga kita tak alpa padanya..

:p

nadeeya said...

amin :)

anisa said...

nisa pon layan korea^^

anisa said...

betul2 mereka pon saudara kite~ yg solat dlm laut tu org korea jugak ke?

x-po™ said...

syukur la..smoga pntu ati lain pun turut terbuka

Qaseh Qasturi said...

Alhamdulillah... syukur...
sekurang2nya saya dapat mengingati diri yg kadang2 terlalai...

~cik manis~ said...

mlayu ramai yg ISlam dkat name je :(

zimie said...

whose...wat Zimie can say?
ur blog better than me..
so jealous..its ok la
u r the best
huhu..
congrats!

eizaz said...

bro,psl blalang 2..
kt cni mmg roasted da..
so mkn je ar.
aku rase goreng ngn kunyit da sedap da..
haha..
kalo byk leh ar wt lauk berkuah..

a s m said...

syukur kepada tuhan

afee said...

ukhuwah islam merentasi sempadan, benua, negara tanpa mengira bangsa, adat kerana islam agama universal.. sebab itulh islam tersebar luas ke serata dunia ini..

Followers

Follow by Email

Ini Link saya

belog saya

Popular Posts

FEEDJIT Live Traffic Feed