Wednesday, January 5, 2011

Keputusan MUET

Keputusan MUET Khamis ini


KUALA LUMPUR - Keputusan Malaysian University English Test (MUET) Akhir Tahun 2010 akan dikeluarkan pada Khamis ini, kata Majlis Peperiksaan Malaysia (MPM).
Pegawai Perhubungan Awam MPM, Khawari Idris berkata, calon yang mendaftar di sekolah atau institusi boleh mendapatkan keputusan mereka di sekolah atau institusi masing-masing mulai 10 pagi pada hari tersebut.
Menurutnya, calon boleh menyemak keputusan ujian mereka melalui Khidmat Pesanan Ringkas (SMS) dengan menaip MUET dan menghantarnya ke 15888 atau 36363, mulai 12.01 tengah malam Khamis.
"Calon juga boleh menyemak keputusan melalui sistem dalam talian dengan melayari laman web MPM di  mulai 9 pagi pada tarikh tersebut,
"Manakala bagi Calon persendirian individu akan memperolehnya melalui pos," katanya dalam kenyataan akhbar dekat sini, hari ini.
Seramai 94,117 orang calon telah menduduki ujian itu di 991 buah pusat ujian seluruh negara.
"Calon yang ingin mengambil semula MUET bagi memperbaiki keputusan MUET Akhir Tahun 2010 boleh membuat pendaftaran untuk MUET Pertengahan Tahun 2011 secara dalam talian melalui www.mesp.gov.my/online mulai Isnin ini.
"Tarikh tutup pendaftaran ialah pada 27 Januari ini,"katanya.
ads
Jom tengok Iklan Terbaru Petronas CNY. Klik Sini

Followers

Follow by Email

Ini Link saya

belog saya

Popular Posts

FEEDJIT Live Traffic Feed