Tuesday, September 21, 2010

Kalau nak balik kampung - Rakan Cop

Zaman sekarang ini memang whose akui zaman yang berteknologi tinggi..masalahnya nak dapatkan barang-barang macam nie duit pun kena la tinggi...

Kalau dalam kes nak balik kampung, kita mesti nak pastikan rumah kita selamat dan sejahtera..Yela dah balik kampung jauh-jauh terpaksa la tinggalkan rumah berminggu-minggu lamanya..Mesti rasa tak sedap hati..Nak pasang CCTV tak mampu..nak upah Security tak mampu...nak pasang ALARm pun tak mampu..Jadi apa yang whose mampu buat untuk memastikan rumah whose akan berada dalam keadaan sihat sejahtera di kala whose pulang ke kampung...

Senang sahaja...ikut jela step A B C
A. Pastikan rumah anda terkunci rapi...dimagga pintu, dikunci tingkap...
B. SMS kepada Rakan COp atau Polis....
C. Berdoa dan bertawakal kepada Tuhan..

Step yang B tu sonang je...

Sebelum meninggalkan rumah anda, sila maklumkan kepada Rakan Cop melalui SMS:
POLISKL BK [alamat] [tarikh bercuti] dan hantarkan ke 32728




Untuk Makluman : Rakan Cop

Followers

Follow by Email

Ini Link saya

belog saya

Popular Posts

FEEDJIT Live Traffic Feed