Wednesday, June 6, 2012

Mengapa orang Malaysia tidak ghairah melakukan pembedahan plastik

Ini kata-kata dari orang pakar. (pakar apa erk- pakar pembedahan payu dara ker?,) haha
Confirmla bukan dari buah fikiran ak k. tolong jelas.  

baru nak sembang topik pasal pembedahan plastik artis....
Sekali dia boleh cakap perkataan ghairah. ish3x. ni 18sx ni (sempit betul pemikiran aku kan)..haha

Tapi kalau tajuk pasal pembedahan plastik artis confirm meletup punya.

.......................................................................................

Boleh pulak tengah demam-demam K-pop dia gi kutuk depa. haha.. abislah pasni confirm kena serang dengan ' kipas susah mati' = 'die hard fan' K - Pop.

Tapi ak sendiri pelik macam mana artis korea boleh comel dan kiut-miut, tak kira ar lelaki ker perempuan.. (hati jahat ak berkata 'confirm artis korea ni buat pembedahan plastik)

cepat-cepat istiqfar.. mudah-mudahan tanggapan ak ni salah..
papepn terima la rupa paras kita yang sebenar...

pssss... pernah dengar perangai plastik tak?... entah erk..mcam pnh dengar jek.tp lupa katne bebb..

Dunia, dunia....

Followers

Follow by Email

Ini Link saya

belog saya

Popular Posts

FEEDJIT Live Traffic Feed