Saturday, May 19, 2012

Keputusan Permohonan pertukaran Guru Sesi Jun 2012

Keputusan Permohonan pertukaran Guru Sesi Jun 2012 dikeluarkan mulai 19 Mei 2012 dan maklumat penempatan ke sekolah boleh disemak mulai 26 Mei 2012 .
http://apps.moe.gov.my/epgo/index.cfm
Kepada kawan-kawan yang memohon pertukaran selamat berjaya dan teruskan perjuangan anda semua. 
# Paling penting pastikan anda menggunakan Internet Explore 

Info tambahan
Permohonan Pertukaran Guru Antara Bahagian / Negeri, Antara Daerah dan Dalam Daerah bagi pertukaran sesi Jun 2012 untuk Pegawai Perkhidmatan Pendidikan DGA 29, DGA 32 (KUP time based), DG 41, DG 44(KUP time based) dan DG 48 (KUP time based) dibuka mulai 1 hingga 30 April 2012. 
Sila semak maklumat anda melalui laman web e-GTukar. Sekiranya terdapat sebarang pindaan yang perlu dibuat, sila berhubung dengan pegawai unit Menengah / Rendah di Pejabat Pelajaran Daerah atau Jabatan Pelajaran Negeri dengan segera sebelum sesi pertukaran bermula.
Jika masih menghadapi masalah untuk membuat permohonan e-GTukar, sila hubungi Pejabat Pelajaran Daerah atau Jabatan Pelajaran Negeri masing-masing (dapatkan no. telefon di “Bantuan”) <-klik sini
Permohonan ke Institut Pendidikan Guru (IPG), Institut Aminuddin Baki (IAB) dan Kolej Matrikulasi 
Sila dapatkan maklumat lanjut di INFO TERKINI bagi guru DG44 yang ingin memohon ke IPG,IAB dan Kolej Matrikulasi. Hanya guru peringkat menengah sahaja yang layak memohon ke Kolej Matrikulasi.
 

Followers

Follow by Email

Ini Link saya

belog saya

Popular Posts

FEEDJIT Live Traffic Feed